OmRom.no er et uavhengig nettmagasin om rom og relaterte temaer, i all hovedsak skrevet av Espen Skogen. Jeg har journalistbakgrunn og jobber til daglig i et av de store mediehusene – men Omrom.no er et rent fritidsprosjekt. Her forsøker jeg å holde deg oppdatert på det som skjer innenfor romverdenen, jeg prøvesmaker alt jeg kan – og fra tid til annen toucher jeg nok også innom både hvit rom og cocktails, selv om det er mørk og lagret rom som er hovedfokuset. I tillegg til meg selv vil det dukke opp gjesteinnlegg fra andre rominteresserte her fra tid til annen – så om du har et formidlingsbehov og ønske om å bidra med noe, send meg en mail!

Jeg begrenser meg ikke til det som er mulig å skaffe på Vinmonopolet her hjemme – noe av moroa er jo som du sikkert har oppdaget å måtte jobbe litt for å få fatt i nye godsaker til barskapet hjemme, selv om det ofte betyr at man må dra med seg familie og venner til obskure brennevinssjapper litt utenfor allfarvei hver gang man reiser på ferie…

Omrom.no er imidlertid ikke kun for de som er spesielt interessert i mørk rom – om du bare drikker rom i ny og ne, eller helst foretrekker den i cocktails, vil du helt sikkert også finne noe som interesserer!

Har du feedback? Send meg en e-post på espen@omrom.no!
Klikk her for alle anmeldelsene sortert etter karakter!