Bacardi Gran Reserva Maestro de Ron

Bacardi med blank super-premiumrom

Etter å ha sluppet superpremium-serien Facundo høsten 2013, med fire ulike rom hvorav den billigste var blank (i den grad $45 for en blank rom kan kalles billig på det amerikanske markedet), ser Bacardi nå for seg at det er rom for en blank premium-rom også med Bacardi-navnet på flasken, og slipper dermed Gran Reserva Maestro de Ron: En blend lagret inntil tre år og deretter filtrert for å fjerne fargen. Dette skal drikkes rent, eller til nøds over is, og lanseringen skjer i taxfreemarkedet på store flyplasser over hele verden. Flasken er flott, med et grønnskjær i glasset, vokssegl og naturkork som absolutt understreker at dette er et premiumprodukt!

Jeg ser frem til å få fingrene i en flaske, og kommer selvfølgelig tilbake med en smaking så fort det lar seg gjøre!

Oppdatering: Jeg har anmeldt Bacardi Gran Reserva Maestro de Ron – klikk her for å gå til anmeldelsen!

Les mer om Bacardi Gran Reserva Maestro de Ron hos The Spirits Business!
Klikk her for alle anmeldelsene sortert etter karakter!

Comments

  1. Pingback: Anmeldelse: Bacardi Gran Reserva Maestro de Ron | Om Rom

Leave a Comment