Maxime Verrier (30) fra Oslo-baren *ISM representerer Norge når finalen i Havana Club Cocktail Grand Prix sparkes i gang i Havana i mai.…
Oppskrifter
Sommertid er tid for friske cocktails, og om det først skal være rombasert er det vel få barer i Norge som slår Aku Aku på Grünerløkka i Oslo. Her er oppskriften på barsjef Egill Örn Hermannssons pasjonsfruktbaserte Durban Poison!…
Om du hadde planer om en hvit påske kan vi absolutt hjelpe deg her. Muligens ikke den typen hvit påske du hadde tenkt deg, men...…
Siden det er fredag, og Brugal har vært så elskverdige å sende over en oppskrift på fantastiske Planters Punch, er det en helt ypperlig anledning til å bruke noe av helgen på å drømme om sol, sommer og et…
Pasjonsfrukt er neppe den mest typiske ingrediensen i hjemme-cocktails, men hvorfor ikke? Her er et par oppskrifter på henholdsvis en daiquiri med pasjonsfrukt og den varmende The Transatlantico - enten du er klar for noe forfriskende, eller noe som…