Nyheter

Nye Bacardi-varianter på vei

Selv om stadig flere blir interessert i premium-rom, og utvalget på markedet både her hjemme og internasjonalt vokser hele tiden, er det en kake som burde vært betydelig større enn den er i dag. Det mener i hvert fall Bacardi, som har gjort undersøkelser som viser at kun 15% av markedet for rom internasjonalt er såkalt premium-rom. Tilsvarende tall for henholdsvis whisky og tequila er 43% og 53% prosent, og dermed har Bacardi regnet seg frem til at det er på tide å lansere et par nye varianter.

Den første har fått navnet Añejo Cuatro, og som navnet antyder er det snakk om en rom som er lagret i fire år. Dermed plasserer den seg fint under den velkjente 8-åringen Ocho i utvalget, og tanken er å introdusere en innstegsrom som er tilgjengelig for mange – og som dermed kan vekke interessen for premium-rom hos flere.

I tillegg til Añejo Cuatro kommer også en 10-åring, kalt Gran Reserva Diez. Den plasserer seg dermed mellom 8-åringen og Bacardi Gran Reserva Limitada, som i hvert fall foreløpig ikke finnes på Vinmonopolet, men som er å finne i taxfree-utvalget på en del flyplasser.

Den nye Bacardi Añejo Cuatro blir tilgjengelig i Vinmonopolets bestillingsutvalg fra mai, til en pris på 389,90 kroner – som er 90 kroner billigere enn 8-åringen Ocho. Hvorvidt Gran Reserva Diez også blir tilgjengelig i Norge, er foreløpig ikke bestemt.

Kanskje du også liker

Ingen kommentarer

    Skriv svar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.