Nyheter

Storeslem til El Dorado i årets International Wine & Spirit Competition

Siden 1969 har The International Wine and Spirit Competition (IWSC) kåret årlige vinnere i ulike kategorier, og produsentene velger ofte å ta med medaljene herfra på etiketter og emballasje – så om du tar en kikk i barskapet er det godt mulig du finner en flaske med IWSC-medalje. Medaljene deles ut i fem ulike nivåer: Gold Outstanding, Gold, Silver Outstanding, Silver og Bronze.

2014-prisene ble annonsert i dag, og her kan man virkelig si at det er El Dorado som stikker av med storeslem – hele seks medaljer dekker nesten en tredjedel av hele produktutvalget til Guyanas eneste romdestilleri! Det blir toppnoteringen Gold Outstanding til både 12- og 15-årsvariantene (førstnevnte kommer jeg for øvrig med en test på veldig snart!) mens 21- og 3-årsvariantene får hver sin Silver Outstanding-medalje. Dessuten stikker 8-årsvarianten av med en Silver, og 5-åringen med en Bronze.

Selve kåringen består av blindsmakinger etter type, opprinnelse og eventuelt årgang, utført av en rekke vin- og brennevinseksperter fra hele verden. Selve prisutdelingen vil foregå på en bankettmiddag i London i november.

Her er hele listen over rom som stakk av med medaljer i IWSC 2014:

[table id=2 /]

Kanskje du også liker

Ingen kommentarer

    Skriv svar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.